banner

Thuiszorg La Santé B.V.

Tel: phoneicon (06) 33 94 03 08

E-mail:
emailicon info@thuiszorglasante.nl

Onze dienstverlening

 

Wij zijn HKZ gecertificeerd voor persoonlijke verzorging, begeleiding en huishoudelijke verzorging.

 

Thuiszorg La Santé B.V. biedt de volgende zorgdiensten aan:

 

Verpleging

Onze professionele verpleegkundigen verplegen u thuis. Verpleging kan overdag zijn maar ook 's avonds of 's nachts. Zij verzorgen uw wonden, dienen medicijnen toe, houden de voorraad van uw medicijnen ook bij en geven injecties. U bent in goede handen bij onze verpleegkundigen die u met hart en ziel verplegen.

Persoonlijke verzorging

Wassen, aankleden, eten en drinken. Dagelijkse lichamelijke verzorging. Activiteiten die (normaal gesproken) bijna vanzelf gaan. Helaas gaat het niet meer zo gemakkelijk als u ziek of oud bent of een handicap heeft. In dat geval kunt u gebruikmaken van ons aanbod van persoonlijke verzorging.


Huishoudelijke verzorging

Het huishoudelijke werk kan u soms te veel worden. Onze medewerksters helpen u dan graag. Zij houden uw huishouden draaiende op uw manier. U geeft aan wat u zelf nodig vindt. Wij passen ons natuurlijk aan uw wensen aan.

Een huishouden komt neer op heel veel taken die bijna iedere dag terugkomen: wassen, strijken, boodschappen doen en schoonmaken. Als degene die dit voor het grootste deel doet tijdelijk of blijvend wegvalt, kan dat vervelend zijn. Niet altijd zijn er familieleden, buren of vrienden die kunnen inspringen, dan is Thuiszorg La sante vertrouwd dichtbij. Onze medewerkers kunnen voor u het huishouden laten doorgaan zoals u dat gewend bent. Ook als u een gezin heeft met (jonge) kinderen zijn wij u graag van dienst.

Begeleiding

"Ook mensen met een beperking kunnen volop van het leven genieten!"
Wordt u geconfronteerd met psychische of lichamelijke beperkingen, waardoor u wordt belemmert in uw deelname aan de samenleving? Of heeft u het idee dat u steeds tegen dezelfde obstakels aanloopt? Activerende begeleiding door Thuiszorg La sante kan u helpen om weer licht aan het einde van de donkere tunnel te zien!

Samen op weg

Tijdens onze trajecten onderzoeken wij samen met u welke kansen en knelpunten er zijn. Daarbij richten wij ons zowel op het oplossen (of verminderen) van lichamelijke als psychische klachten. Ons doel: u in staat te stellen om meer uit het leven te halen door beter om te gaan met beperkingen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie neemt u deel aan individuele en/of groepsbegeleiding en worden vragen als "hoe kan ik effectiever gedrag ontwikkelen" en "hoe kan ik zelfstandiger functioneren met een beperking" uitgebreid
onderzocht. Zo stijgt uw kans op volwaardige deelname aan de maatschappij.

Begeleiding Groep

Wat gebeurd er tijdens de begeleidingsgroep?

Als u zich aanmeldt voor de begeleiding bespreken we met u hoe de begeleiding eruit gaat zien.
We overleggen wat u wilt doen en houden ze veel mogelijk rekening met uw wensen en behoeften.
Zo werken we samen met u aan een zinvolle begeleiding.

Activiteiten

Afhankelijk van uw wensen doet u mee met verschillende activiteiten. Vaak vinden die plaats in groepsverband, zodat er veel gelegenheid is voor contact met andere mensen. De groep bestaat uit maximaal 10 personen.
Er is van alles mogelijk, van gymnastiek tot schilderen. Er is veel ruimte voor gezelligheid. Zo drinken we samen koffie en thee en ook de maaltijd tussen de middag wordt samen gebruikt.

Geen verslavingszorg en begeleiding voor zware psychiatrie  

Thuiszorg La Santé verleent geen verslavingszorg of begeleiding aan zware psychiatrie. U kunt via uw huisarts informeren waar u terecht kunt.